AKTUELNO

Niko je neće prepoznati!

Svima je poznato da je Jovana Tomić Matora pripadnica LGBT populacije, gde je u skladu sa tim izabrala da uvek bude u standardnoj kežual varijanti, nenašminkana i u većini slučajeva džentlmenski nastrojena, izdanje u kojem će se pojaviti na ''Zadrugoviziji'' sve će ostaviti bez teksta.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi znaju da već više od godinu dana uživa u ljubavnoj vezi sa atraktivnom učesnicom Zadruge 1 i 2, Sanjom Stanković, a javnost je brujala o tome da je zadrugarka imala nekoliko afera sa poznatim pevačicama.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, ono što će zasigurno privući ogromnu pažnju javnosti na večerašnjoj ''Zadrugoviziji 3'' jeste Matorino pojavljivanje u nikad izazovnijem izdanju, a retko ko je imao priliku da je ikada vidi profesionalno našminkanu i sređenu kao pravu damu.

Pored toga, Matora je obukla kratku kariranu suknju gde je navukla i haltere kako bi izgledala izazovnije nego ikada, a na sve to je stavila čak i periku duge plave kose i samim tim zaista postala neprepoznatljiva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je za potrebe svog performansa sa Filipom Đukićem odlučila da u potpunosti promeni svoj izgled, a nema sumnje da će ovo izazvati lavinu pozitivnih komentara.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'