AKTUELNO

Nije mogla to da prećuti!

Zadrugarka Jelena Pešić zaprepastila je sve ukućane kada je navela Draganu Mitar kao osobu koja se pravi pametna, a to zapravo nije.

S obzirom na to da je udarila na njenu sujetu i samim tim je žestoko isprovocirala, Dragana joj je istom merom uzvratila, a nema sumnje da netrpeljivost eskalira od momenta kada je Pešićeva pristala na tajni zadatak da pred svima prizna da joj se sviđa Edis Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da se osvrnem na priču kada je Dragana Mitar počela da mi pametuje, a snima porno filmove u popodnevnim časovima ovde. Govori mi o tome kako je glupo što sam prihvatila tajni zadatak sa Edom - rekla je Pešićeva.
Ma, šta hoćeš ti? Neću da se družim sa tobom, bre! - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, ona je ubrzo odlučila da tu raspravu prekine kako bi iskoristila priliku da se izvini Mirku Gavriću za gnusnu laž koju je izrekla u javnosti.

Moram da kažem da sam ja ispala glupa u onoj situaciji sa Mirkom Gavrićem, stvarno, izvini i jako mi je žao zbog toga. Mi ne moramo da se družimo, ali ne mogu da ti opišem kako je to krenulo, bilo je brzopleto - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene to nije pogodilo, jer priča nije istinita, nego zato što nisam očekivao da ćeš takvu stvar ti da izneseš. Kad si plakala, ja sam te tešio. Ivana se jako pokajala kada se saznalo da si pala zadatak i mi smo komentarisali da ćemo uraditi zajedno sve samo da ti svog brata vidiš. I šta se desi? VIdeo sam klip u kojem ti komentarišeš mene - rekao je Mirko.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'