AKTUELNO

Nije znala kako da se izvuče!

U nastavku emisije Lepi Mića i Zorica Marković odlučili su da raskrinkaju Lazara Čolića Zolu i saznaju kakvu tajnu krije kada je u pitanju odnos Marko Janjušević Janjuš i Ivana Šopić.

Iako su bili samo na korak do toga da saznaju istinu, Šopićeva je davala sve od sebe da podigne tenziju kako bi promenili temu, ali joj nije uspelo.

Dečko ništa nije slagao! Vidim ja šta vi radite, hoćete Zolu da napravite lažovom! - pravdala ga je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad se još više kanališ, jer lažeš! - rekao je Đedović.
Vi ste hteli da Zola kaže neku ekskluzivu, ali ja vam govorim da on ne zna ništa što bi vam rekao, a što bi vas bacilo u trans! - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je poznato da je Zola u toku prethodne noći zaista izgovorio rečenicu da će otkriti istinu, ukoliko Ivana i Janjuš budu iskreni i kažu sve ono što su prećutali, on večeras sve negira. Međutim, Zorica Marković nije dozvolila da je obmanu.

Nemojte nekog da pravite budalama! Ti si deset puta rekla da on laže, on te deset puta pita šta laže? Onda je pitan Zola da posvedoči da li si ti u pravu ili Janjuš! - rekla je Zorica.
Objasniću sitauciju, pošto ja ne znam da li se sećate da je ona meni svašta rekla?! Šta sam slagao?! Meni i dalje nije jasno koja je to situacija koja pravi pakao? Da li misliš da je u redu da ona onako nešto priča o meni, a ti da ćutiš? - pitao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da nije, ali ja sam ispao fer! - rekao je Zola.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'