AKTUELNO

Nisu mogli da se iskontrolišu!

U Beloj kući je nastao žestoki haos kada je Lazar Čolić Zola u emisiji ,,Igra istine" priznao da su njegovi odnosi sa Markom Janjuševićem Janjušom zahladili u toku prethodne noći.

Razlog tome je njegova izjava da će otkriti istinu o njemu i Ivani Šopić ukoliko prvo progovore oni, ali se ugrizao za jezik, jer sada sve poriče.

Da li smatraš da odnos tebe i Janjuša dolazi u fazu koja nije kakva treba da bude? Smatraš li da je došlo do nesuglasica? - pitao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi nismo progovorili ni reč, ja ga razumem. Nisam hteo ni da mu prilazim, video sam da nije okej. Iskreno, rekao sam sinoć i Ivani da me ne pita za situaciju. Ne zanima me više to. Mi nju ni ne spominjemo, neću da me neko dovodi u sitauciju da nešto potvrđujem. Uvek neko treći ispadne kriv. On mi je ovde najbolji prijatelj, njega najviše volim - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se naljutio na njega, jer ne mogu da verujem da on misli da ja lažem - rekao je Janjuš.
Ja ne mogu to da kažem, samo sam hteo da kažem šta mislim o tome što je ona rekla da si slagao za situaciju sa novinarima. Objasnio sam sve, ona je rekla da lažeš samim tim što si ti odobrio konstataciju novinara - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola je rekao da će da kaže sve, ako progovore oni! - rekao je Lepi Mića.
On u startu treba da kaže da neće da se meša! - prebacio je Janjuš.
On je mene prozvao da ustanem i da kažem da li on laže ili ne, kao da sam ja neki ker. Ja nisam progovorio sa njim ni jednu reč! - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć kada si ustao rekao si: ,,Ako ja kažem istinu, onda morate i vi da je kažete". Automatski si ih ukanalio! - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa nije slagao! On je zahtevao da kaže šta misli o svemu, nikakvu istinu nije skrivao! - rekla je Šopićeva.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'