AKTUELNO

Šok!

Tokom večerašnje emisije "Nominacije" učesnici treće sezone rijaliti programa "Zadruga" birali su koga će od ovonedeljnih potrčaka, Stefana Karića i Ive Grgurić, da pošalju u izolaciju, na korak od izbacivanja.

Zorica Marković promenila je stav od prošlog puta kada su Iva i Stefan bili nominovani, a ovoga puta je poslala Karića u izolaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Dopada mi se što Stefan zna sve gradske priče, a ćuti, sviđa mi se što je smiren. Vidim da se sve devojke utrkuju koja će da zauzme mesto pored njega. Kada je u pitanju Iva, mene ne interesuju Stefanove i Ivine relacije. Oboje se odlično ponašaju, Iva pogotovo. Zagrlila me je neki dan, bio joj je potreban zagrljaj, osetila sam da je bila iskrena. Stefan je džentlmen, prošlog puta sam sačuvala Stefana, sada ću Ivu - rekla je Zorica.

Lepi Mića izneo je svoj stav po pitanju ovonedeljne nominacije, a vrlo je poznato da je u odličnim odnosima sa oboje nominovanih, te da se najviše borio za njihovu vezu.

Stefan je neko sa kim se ovde družim svakodnevno, imamo jedan od najboljih odnosa ovde. Zameram mu što ne govori mnogo za stolom, imao bi on šta da kaže, on ne želi da ulazi u rasprave. Poznato je da sam ja Ivin mentor od samog početka, ona je ovde uradila vrlo loše stvari. U vezu je ušla samovoljno, izašla samovoljno, nisam se mešao. Neću poslati Stefana, poslaću Ivu u izolaciju - objasnio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'