AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Voditelj Ognjen Amidžić pristigao je na velelepno imanje u Šimanovcima povodom emisije "Nominacije", kada će takmičari rijaliti programa "Zadruga 3" birati između ovonedeljnih potrčaka Stefana Karića i Ive Grgurić.

Bivša devojka Stefana Karića, Jelena Pešić, iznela je svoj stav o potrčcima, te izabrala koga od njih šalje u izolaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivu neću komentarisati kroz rijaliti. Mislim da je Iva dobar čovek, imamo korektan i zdrav odnos, jedino što ti zameram je škrtost, koja se često javi, ali to može da se zanemari. Volim što si takva, što si kulturna, uvrede sa tvoje strane prema drugima gotovo da nisam čula. Što se Stefana tiče, više puta sam rekla šta misliš, znaš da te obožavam, mi smo tu rame uz rame kada je prijateljstvo u pitanju. Šaljem Ivu u izolaciju - rekla je Jelena Pešić.

Marija Kulić među prvima stala je na stranu Ive Grgurić i poslala Stefana Karića u izolaciju.

Ne znam zašto samo Ivu krive za njen odnos sa Stefanom. S obzirom na to da je Iva rekla da joj se sviđa Vladimir Tomović na početku, kao i to da je ispričala svoju životnu priču, jedan fin i kulturan dečko se opredelio da bude sa takvom devojkom. Ne krivim samo Ivu, krivim i Stefana za njihov odnos. Iva je u više navrata rekla da joj nedostaje dečko sa kojim je bila spolja, zbog toga nije bila iskrena prema Kariću. To što je alava, dokazuje da je željna svega, rekla je da je sve radila da obezbedi porodicu, smatram da to nije razlog. Ona je jedna devojka koja je najlošije okarakterisana, a nije imala s*ks u rijalitiju. Stefan je komentarisan više puta, zameram mu što je izgovorio Ivi da je prostitutka, ako misliš da je takva, nisi trebao da uđeš u vezu sa njom. Vidim da ti nisam draga, nisam dobila poklon od njega za rođendan, ti nisi ispoštovao zadatak, prošlo je mesec dana od tada - tvrdila je Kulićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'