AKTUELNO

Nikog nije poštedeo.

Voditelj Milan Milošević je najavio i naredni klip, a na njemu je Marko Đedović brutalnim rečima komentarisao Edisa Fetića, te je spominjao njegovu porodicu, ali i redovne odnose koje Fetić pred kamerama ima sa Draganom Mitar. Marko je u ovom snimku opleo i po Nikoli Orozoviću, te je istakao da je on nestvarno glup. Đedović nije štedeo ni Mionu Jovanović u ovom klipu.

Foto: TV Pink Printscreen

Toliko ga niko ne sluša, očekujem da odeš kod psihijatra i da pričao o Edu i Orozoviću - dobacio je Fetić.
Ovo je deo samo, ja sam komentarisao sve. Ovaj došao ima ženu, troje dece, zaljubljuje se, pati, kuka, šta bi da mora da radi, nego nisu navikli ništa da rade. Posle toga sam prešao na Orozovića, rekao sam da ne znam kako prepozna pešački prelaz, kako vidi crveno svetlo, da se napolju hapsi neki dekan koji je njemu dao diplomu. Rekao je da pravi žurke, pitajte Mionu, a ona kao sa vašara iz Svilajnca da je došla. Izgleda da niste bili na dobroj žurki - naveo je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja veću tračaru u životu nisam video - rekao je Milan Petković.
Ti si budala koja je smešna i zamlaćuje mozak, a ja sam top. Ti samo tračariš - dobacila je Miona.
Kad sam došao on je imao nadimak "Nož u leđa", ne znam što si ovde? Prozvao si dekana da je prodao diplomu, to je ozbiljna uvreda jednog novinarčića - rekao je Edo.
Hajde intelektualcu, objasni mi tu konstrukciju tvoju. Ti dokazuješ da si glup i da si nepismen - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da sam na mestu tog dekana, odmah bih tužbu podneo - naveo je Fetić.
Ne možeš da budeš na njegovom mestu, mnogo si glup - rekao je Đedović.
Može da me komentariše neko ko je iznad mene. Kad budeš imao porodicu možeš da komentarišeš moju. Kad budeš imao biznis, onda možeš da komentarišeš. Ali prozivka Orozoviću za diplomu. Prozvao je čoveka koji je na ozbiljnoj funkciji - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

On to od početka radi, sad spominje i diplomu, to je ružno i jadno i ljigavo. Ja njega ne komentarišem, ni ko mu je dao posao, ni ništa - rekao je Orozović.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'