AKTUELNO

Iskren kao i uvek.

Voditelj Milan Milošević je najavio i naredni klip u večerašnjoj emisiji "Gledanje snimaka", a na njemu je prikazana situacije sa žurke na kojoj su Gagi Đogani i Iva Grgurić razgovarali o Ermini Pašović. Gagi je pričao o njegovom poljupcu sa Erminom, te je dodao da je Pašovićeva teška, ali da voli da provocira.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što sam razumela - šokirana sam. Ja sam ga zamolila da me ne komentariše ni sa kim u kući. Ne želim da potenciram na pitanjima, sa tom pričom sam završila. Ja imam pravo da mu tražim to. Ja mu ne zameram, znam da je malo popio. Stane sa Ivom i priča... - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije to baš tako, nisam ja rekao da ću da te krnem, ja bih voleo da te krnem, da te poljubim u pijanom stanju. Svi su nešto zategnuti na žurki, obraćaju pažnju na kamere. Kad sa Erminom igram, ona pazi da se ne dodirujemo, nije opuštena, možda bi trebalo da bude malo opuštenija, to mi je zasmetalo. Rekao sam da nemam emocije prema njoj, da ne bismo mogli da budemo zajedno. Ja sam rekao da bih je poljubio u pijanom stanju. Eto, na tom parkingu, možda bih je... Možda bih se poljubio sa njom. Ja više neću ništa da radim, isključiću se skroz - naveo je Gagi.
Gagi je jako zanimljiv, jako je opušten i takvi treba svi da budu - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kad popijem volim da pričam, ja sam iskren. Rekao sam da bih poljubio i Mimu, šta sad. Mi živimo ovde 24 sata, počeli smo da ludimo, nije nam dobro. Da li ste realni? Stvar je u tome što sam ja iskren, a većina je neiskrena. Ja đuskam, krenem da je uhvatim za s*su, ona kao: "Ne, jao". Iva i ja smo bili kao u filmu, bacimo pogled na Stefana. Ja Mionu ovde doživljavam kao moju Ninu. Ljudi mene i Erminu doživljavaju kao lep par, Iva me pitala, popio sam, poljubio bih ovog irvasa posle toga - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'