AKTUELNO

Bane priznao da sada on trči za Ivanom.

Na narednom snimku prikazan je razgovor Ivane Krunić i Baneta Čolaka. Naime, Ivana je rekla da je zamerila Davidu Dragojeviću što je stavio Banetov i Erminin jastuk na njihov krevet.

Ja sam povukao nešto u garderoberu i pao mi je taj jastuk na glavu, ja sam ga uzeo i bacio - naveo je David, te je dodao da se šalio.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa, baš na naš krevet - dobacila je Ivana.
Ja sam tad bio u lošim odnosima sa Erminom, pa sam mislio da je nešto ona uradila. Ali mi je David rekao da se on sprdao. Ja sam rekao da je David mogao da nam kaže to za Ivanine roditelje na neki drugi način. Ja sam sa Ljubom u dobrim odnosima. Ja o njima nisam pričao, nisu mi interesna sfera. Mislim da je on iskoristio momenat da to kaže. Ne mislim da laže, da bi rekao tako neku stvar da bi nama naškodio, jer je poverovao Ermini. Samo smatram da je mogao da meni i Ivani na neki drugi način da kaže. Moj i Ivanin odnos se sad razvija kako ona kaže. Na početku našeg odnosa ona je išla sa mnom, sada sam ja taj koji ide za njom, ali ona vredi. Ljudi kažu da me ona i ponižava, ja to ne smatram. Jesam rekao to i ja, da me je ponizila - rekao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bio napolju i znam da se ovde sve snima, ovo je ozbiljna situacija da bih ja rekao negde... Opet bih ja bio taj koji je kažnjen, a nisam ušao ovde da bih bio kažnjen. Hteo sam da joj to dam do znanja. Sve sam pratio. Pitao sam da li smem da iznesem to - rekao je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mislio da je to rekao jer je poverovao Ermini - zaključio je Čolak.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'