AKTUELNO

Nije znala šta da kaže na sve što je videla.

Na samom početku emisije ,,Gledanja snimaka" bilo je turbulentno, a prava pometnja je nastala kada je u Beloj kući pušten klip kako se Dragana Mitar i Edis Fetić svađaju u toaletu gde je umalo došlo do fizičkog okršaja.

Njima je navodno bilo smešno kada su videli kako je to izgledalo, a svi ostali bili su zaprepašćeni kada su do detalja pogledali prizor koji nimalo nije bio pozitivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo sam se smejala, posle me je rastužio, bilo me je sramota. Ja moram da se izvinim svojoj porodici za ovakvo ponašanje. Baš sam pukla, to mi se baš dugo nije desilo. Svađa je počela zbog inata, mrzim ljude koji se inate, ja to nisam, ne mogu da shvatim tu osobinu. Svašta mi prolazi kroz glavu i Joca i sve mi se nakupi. Morala sam da eksplodiram. Neću više nikad ton da podignem, baš me je sramota zbog ovog klipa. Ne priliči mi to. Upleli smo se u vrzino kolo, ne znam više ni šta pričam. Svaki put neko prebacivanje. Ja svoje emocije pokažem transparentno, to možda nekad nije normalno. Trudim se da imam kočnicu, da pokušam da budem razumna. Hoću sebe da zaštitim, da ako budem povređena krenem dalje. Nisam više klinka da letim. Imam milion stvari o kojima treba da razmišljam. Neke stvari sam rekla da bih ga povredila samo. Ta svađa je trajala ceo dan - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'