AKTUELNO

Zadrugari ostali u šoku!

Edis Fetić dobio je pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca", a trebalo je da objasni zbog čega Dragani Mitar pere veš i da i je to radio u braku sa suprugom Zilhom, budući da se već polemisalo da zadrugar to nikada nije radio pre.

Foto: TV Pink Printscreen

Napolju nisam prao veš, nisam kuvao, verovatno mi je ovde to potrebno i meni i njoj. I ženi bih prao i kuvao, ali nije bilo potrebe. Radio sam ja zbog žena i mnogo gore stvari - izjavio je Edis.
On sam sebe time ponižava, ako nije prao svojoj ženi, ne bih ja oprao ni Svetom Petru. Mislim da Dragana treba da opere i za sebe, i za tebe. Ja mislim da to nije muškost - očitao je lekciju Lepi Mića.

Zorica Marković i Marko Đedović ustali su kako bi prokomentarisali Fetićevu izjavu, te su ga žestoko osudili zbog reči koje je uputio.

Foto: TV Pink Printscreen

On da nije došao nju da kanali, ne bi radio neke stvari. On i dalje priča da Draganu štiti od mnogih stvari, a da je ona meni kao sve ispričala. A on čega je štitiš? Onda je ona lažov, pa moraš da je štitiš - odbrusio je Đedović.
Ako je ljubavnica, to je katastrofa, ako je devojka, onda okej. Možda je alergična. Šalim se, u redu je da to bude jednom, dvaputa - rekao je Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'