AKTUELNO

Više nisu tako dobri prijatelji.

"Na koji način je Bane Čolak kriv što se Ermina i ti niste spojili?" - glasilo je pitanje za Gagija Đoganija koje je ovaj zadrugar dobio tokom večerašnje emisije "Pitanja gledalaca".

Foto: TV Pink Printscreen

Nije kriv. Možda sam se ja pogrešno izrazio. To sam se obratio Ermini. Bane nije kriv, što bi on bio kriv? Nema veze! Samo sam se pogrešno izrazio. Nije Bane ništa kriv - rekao je Gagi.
Nije baš tako. On je meni rekao: "Ti si uvek govorila da nikada ne bi ušla u rijaliti, a ušla si zbog njega. Da si ušla sa mnom, sve bi drugačije bilo", u tom fazonu - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije tako! Milane, meni je Gagi rekao da Ermina nije bila sa Banetom, ona bi bila ona stara Ermina koju je on poznavao, da ne bi bila ona frka - govorila je Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako je! Vratila se stara Ermina - rekla je Ermina.
Da, da - komentarisao je Gagi.
Za te stvari u kojima se Ermina loše predstavila, ja smatram da nisam kriv. Možda je i ona loše uticala na mene. Gagi ima pravo da komentariše, mi ne komuniciramo. Mi više nemamo zajedničke tačke - govorio je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane je i te kako uticao na mene. Bane je takav, ti Bane pereš sve na ruke. Moj problem je bio što sam bila pod pritiskom, onda je Bane navalio za tu situaciju što je Gagi izneo za taj poljubac na parkingu. On je do ujutru 8, pola 9, samo pričao. Nije zaklapao - nastavila je Ermina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'