AKTUELNO

Dragana ih smirivala.

Edis Fetić dobio je novo pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca", a ovom prilikom publika ga je pitala: "Da li ne veruješ Dragani, pa čekaš da ona prva povuče neke poteze i sredi svoj privatni život?".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da joj verujem milion posto. I meni se nakupilo. Kažu da se tužni smeju najslađe... I meni se nekada sve skupi, pa puknem. Ja to kažem u afektu. Na doku je bio ogroman afekat. Želela je ona da me gurne, ali mislim da bi me to opustilo. Ja sam ceo taj dan bio u afektu. Tada su mi se skupile neke stvari. Ne mogu da sakrijem neke svoje emocije. Nisam video decu, skupilo mi se... Marko mi sve više postaje simpatičan. Meni je on toliko smešan. Ja sam oduševljen - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja sam oduševljen! Jao, Edo! Sedi miran, da ponovo ne plačeš po Rajskom vrtu. Plakao si kao pi*ka zbog odnosa sa Draganom. Ti si hodajuća uvreda. Plakao si jer je ona potvrdila da si lažov. Čovek pored žene i dece, došao u rijaliti da se j*be! Ti si poznat po istini. Od sada te zovemo: "Edo, istina", verujem da je Zilha mnoge istine iznela napolju. K*rva se sa prostitutkama! Šta da pričamo o čoveku koji ima troje dece, kupuje Instagram profil sa 19 hiljada pratilaca... Gospodin otac se slika go do pola u ogledalu - pričao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Prestanite više! Marko, dosta je! Marko... - izjavila je Dragana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'