AKTUELNO

Ipak su za sada samo prijatelji.

Dok su šetali velelepnim imanjem, Gagi Đogani otvorio je dušu Zorici Marković, te je ispričao sve o njegovom odnosu sa Erminom Pašović. Naime, kako je poznato, Ermina i Gagi imali su ljubavnu aferu tokom leta o kojoj su pričali po njenom ulasku na velelepno imanje.

Međutim, Gagi je nakon svih uvreda i sukoba sa Erminom odlučio da zakopa ratne sekire i pruži joj još jednu šansu za prijateljstvo, iako su mnogi primetili da tu postoji nešto više.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidiš šta mi je Ermina uradila, ali ja sam prešao preko svega i drago mi je da se vratila u staru, jer je ja znam kakva je. I onda kada su njeni rekli da sam joj prijatelj, ja sam joj prišao i zagrlio je. Ja znam kakva je i žao mi je, bila je usamljena, svi su je napali, počela je da plače i ja kao čovek koji je poznaje sam prišao. Da je ona đubre, ja joj ne bih ni prišao. Ona ne da na mene, ustaje, meša se, skače. Zato je nju zabolelo kad sam ja ustao da joj kažem da je lažov. Ja nisam hteo da je operem, već sam hteo da joj kažem da to nije bila ona... Imali smo mi neku priču, ali nema te hemije, ne mogu da budem sa njom, za sad je to tako, kasnije ne znam, možda i bude nešto, ja sam spontan skroz, neću da forsiram neku priču, da pravim neku fejk priču, ima stvari koje me kod nje, znaš, ono... - ispričao je Gagi.
Ja volim taj mentalitet, ona ima tradicije u sebi. Tačno, ti si hteo da joj signaliziraš da se vrati u vinklu. Ja sam joj rekla: ,,Šta je tu loše?", ona se trznula na mene. Ne razumem... Čovek se lepo izjasnio, šta sad ona tu drami, problem je to što je uradila šta je uradila - ispričala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'