AKTUELNO

Matijević više nije mogao da istrpi ponašanje Simove.

Tara Simov i Mateja Matijević su rešili da definitvno okončaju svoju vezu jer su shvatili da nisu jedno za drugo. Zadrugar je istakao da je pokušao da je promeni, ali mu to nije pošlo za rukom.

O ljubavnim problemima Mateja je porazgovarao sa Zoricom Marković, a ona ga je prekorila što je produžavao vezu ako je znao da njihova veza nema budućnost.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamera mi što sedim pored Ive, što joj upadam u reč. U zadnje ve nedelje, ona je nenormalna. Prenaporna mi je, ne mogu da verujem kako se ponaša - pričao je Mateja.
Ja oboje krivim u svemu ovome. Ti si meni drag, mogao si ranije da okončaš ovo. Ti kao da imaš 45 godina, tražiš nešto od devojke. Zašto je menjaš? Šta si ti, vaspitač? Znao si da ne možeš da je promeniš. Ja sam je kao kučku jutros izgrdila. Nije lepo što si ti nju sj*bao. Ti si sebičan u svemu. Smeta ti buka, galama, svađa, sve. Da je ona razlog svemu tome, ja bih rekla da je oteraš. Šta je sa problemom koji te sve vreme j*be u glavu? - upitala je Zorica Mateju, dok se on pravio da nema pojma o čemu pevačica govori.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ovde p*čkara, j*be majke. Mi smo ovde u rijalitiju. Kad ja nisam mogao da skačem, da pričam, ona napravila haos - pričao je Mateja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Mateja Matijević

#Zorica Marković

'