AKTUELNO

Nije joj ovo prijalo.

Učesnici "Zadruge", rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti već treću sezonu zaredom, tokom ovog nedeljnog popodneva glasali su međusobno i jedni drugima dodeljivali etikete.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku sastanka oni su morali da glasaju i za cimera kog smatraju najvećim materijalistom u kući. Neki su navodili Draganu Mitar, ali je većina njih glasalo za Mariju Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana Mitar je par puta rekla: "Ako ženiš domaćicu, mene zaobiđi". To je klasičan materijalista. I drugo, kao majka koja mora da tripi najsnažnija poniženja zbog ćerke koja je zlatna koka. To sve trpi Marija Kulić - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim da su mene ovde navodili ljudi, ja sam samo u rijalitiju zbog novca, inače nikada ne bih ostavila svoju porodicu. Bez obzira što je Miljana ovde, ja kod kuće imam dva deteta i muža. Ja ću za materijalistu da navedem ljude koji bi zbog para d*pe dali, devojke koje su imale sponzora i momka koji je prodao jednu devojku. To su Ana i David, ali pošto je sponzoruša, onda Ana - rekla je Marija.

Na kraju je ovu etiketu dobila Marija Kulić koja je imala dva glasa više od Dragane Mitar. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'