AKTUELNO

Miona se našla u nebranom grožđu.

Subota veče je u rijalitiju "Zadruga 3" rezervisana za emisiju "Pitanja novinara" kada zadrugari odgovaraju na škakljiva pitanja predstavnika sedme sile.

Šta se dešava između tebe i Mione, odakle kreće ta netrpeljivost. Rekla si da je ona zlo, da li je ljubomora zbog Stefana Karića okidač za sve ovo - glasilo je pitanje za Erminu Pašović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona (Miona) je imala sukob sa Mimom, ja imam bolji odnos sa Mimom, nego sa njom. Meni je Mima rekla da Miona želi ovo sa Karićem kako bi se oprala zbog njihove situacije, da se ona okrenula ka Stefanu da bi sebe uzdigla - rekla je Ermina.
Očigledno se njoj više svidelo da poveruje u priču da je to sa Stefanom igra. Ermina je počela da bocka. Mislim da je sve zbog Stefana Karića. Ja sa Erminom nisam imala konflikt ranije. Čula sam kako priča da sam ja zlo. Mima i ja se družimo, ona je priznala da je u nekim situacijama bila posesivna. Od Ermine me je to iznenadilo što je rekla da sam posesivna - rekla je Miona, koja je potom zahtevala od Ermine da joj kaže razlog zbog kojeg je rekla da je ona zla.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti njoj zameraš neke stvari, koje ona zamera tebi, a u svakoj priči ispada da je Mima taj krivac. Uvek dođe pitanje: "Zašto je Mima ljubomorna, a ne Miona", meni je bilo žao Mime. Postoje situacije za stolom kada Mima direktno kaže Mioni šta joj zamera, a ona okrene glavu - ispričala je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Ermina Pašović

#Miona Jovanović

'