AKTUELNO

Ajdarpašić ovime hteo da zavredi poštovanje svih cimera.

Mina Vrbaški je tokom svađe sa Mensurom Ajdarpašićem istakla da su "najbolji ispali" aludirajući na Vladimira Tomovića, čime ga je opasno ponizila.

Urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević je upitao Minu da li joj nedostaje Vladimir Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas si se jasno i glasno izjasnila ko je u "Zadruzi" najjači. Interesuje me koliko ti Vladimir nedostaje i koliko ga voliš? - glasilo je pitanje za Minu Vrbaški.
Danas sam se umešala u svađu u koju nije trebalo. Jezik mi je bio brži od pameti. Zaista, nisam htela to. To je za mene prošlost. Ne razmišljam šta pričam, danas sam sebi napravila problem. Svesna sam da sam ovime njega ponizila - rekla je Mina, a potom je usledilo pitanje za Mensura.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega Mina Vrbaški treba tebi da se povinuje? Zbog čega treba da ima strahopoštovanje prema tebi? - glasilo je pitanje za Mensura.
Niko me do sada nije izbacio iz kontrole. Palo mi je na pamet da ona uopšte nije naivna i glupa i da sve radi promišljeno i da je i te kako iskrena. Krenuo sam da je volim vremenom. Rekao sam joj da mora da ima poštovanje prema meni. Ona ne sme da koristi to što sam ja dobar prema njoj. Ovo je bilo bespotrebno danas. Ne znam šta da mislim i šta da očekujem. Nije trebalo to da izgovori, ima pravo da to misli. Ja nikada nisam rekao da sam intelektualno najjači, ima mnogo inteligentnijih, ali da ima fizički spremnijih nema - ispričao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega su ostali ispod tebe? - glasilo je naredno pitanje za Ajdarpašića.
David, Karić, Mateja, oni ne spadaju u taj koš. Moj fizički izgled se razlikuje mnogo od ostalih - rekao je Ajdarpašić čime je uvredio sve zadrugare.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

'