AKTUELNO

Fetić ne zna kako će se odvijati njihov odnos.

Naredno pitanje urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević uputio je Dragani Mitar, a ticalo se kontradiktornosti u izjavama nje i Edisa Fetića, o obećanjima koje je zadrugar dao Mitrovoj.

Mnogo kontradiktornosti ste izneli ti i Edo što se tiče vašeg odnosa. Tebe Edo uvek optuži da lažeš kada ti pričaš o obećanjima da će se razvesti od svoje supruge i da će ući u "Zadrugu" sa tim papirima. Šta je on tebi obećavao i šta ti je rekao? - upitao je Tanasijević Draganu.

Foto: TV Pink Printscreen

Bili smo kući, on mi je ispričao da ima problem u vezi sa tim papirom. Urađena mu je nepravda. Zbog te nervoze, on je rekao da ide na Novi Pazar i da će to da završi. Ja sam mu pričala da ne žuri, da treba da pusti to da prenoći. Ja više ne vršim pritisak, niti ću da komentarišem. Više me taj papir ne zanima, imam ja mnogo papira svojih da sređujem.Ispada da je trebalo da on da pun gas i to završi. Ja sam rekla da on ne prenagljuje - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad ona nešto želi, ona priča o tome, ja joj popuštam i onda zaćutimo. Ona misli da je to ćutanje odobravanje. Problem je moja neodlučnost. Predao ja ili ne taj papir, za mene je brak gotov. Brak je gotov onog trenutka kada je jedan partner napustio bračnu zajednicu. Ja želim da budem sa Draganom, ali ja nisam ni šporet, ni frižider, ništa nema garanciju - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dragana Mitar

#Edis Fetić Edo

'