AKTUELNO

Jedan detalj na njoj mu se posebno dopada.

Na sledećem snimku koji je voditelj Milan Milošević najavio prikazano je otvoreno flertovanje Mime Živković i Gagija Đoganija tokom ovonedeljne žurke. Nakon pogledanog klipa zadrugari su prokomentarisali sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam stvarno šou. Rekao sam da sam imao želju da je poljubim za reprizu Nove godine. Dopadaju mi se njene pijane oči. Dopala mi se i imao sam potrebu da je poljubim... Ovo što sam izvadio iz jakne, šta beše to... Ispade ceo skeč ovde. Bio sam malo iskren prema njoj, rekao sam da sam imao potrebu da je poljubim, ona je slatka devojka. Ja sebe vidim kao u onom skeču "Osmorica mladih"... Sve u svemu bilo mi je lepo, malo ću manje da pijem, viski je odradio svoje. Sećam se svega, ništa nisam zaboravio. Ona je bila fina prema meni - rekao je Gagi.
Ja to nisam smatrala kao nešto ozbiljno, Gagi je interesantan, a i meni je bilo interesantno. Nisam ja od osoba koje će da dobiju kompliment i da lete odmah... On je meni više to drugarski rekao - navela je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam joj iskreno rekao da sam hteo da je poljubim za reprizu Nove godine. Nema šanse, mi nismo jedno za drugo. Poljubiću je neki utorak, imaš te pijane oči koje se meni dopadaju - naveo je Đogani.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'