AKTUELNO

Ostavila sve u čudu svojim postupcima!

U Zadruzi je nastao opšti haos kada je pevačica Zorica Marković ušla u raspravu sa Mensurom Ajdarpašićem, a sve zbog njegovih postupaka koji nju iritiraju.

U toku ovog popodneva mu je izgovorila niz pogrdnih reči koje do sada niko nije čuo, a udarila je i na njegovu devojku Minu Vrbaški, gde mu je spomenula sve njene bivše momke.

Znaš na koga ti ličiš? Ličiš na Đeksona! Znaš ko je on? On je tako je*ao Minu, razvaljivao je od ku*ca, a ti to slabo radiš! - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Neko mora - rekao je Mensur.
Kakav si ti folirant! Rekao si da mora, ona je tvoja kanta za smeće. Hoćeš da te polijem vodom? Evo, hoćeš još?! Ja sam Zorica i je*aću mlatiku*ce! - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je shvatila da ne može da ga isprovocira, Zorica se još više iznervirala, a onda je ničim izazvana pokušala da ga udari i izazove fizički kontakt, ali je obezbeđenje brzinom svetlosti odreagovalo i sprečilo da mu pevačica uradi nešto loše.

Pusti to, Zorice, idemo da šetamo. Nema veze što si me polila, ja ću opet dobro jutro da ti kažem sutra - rekao je Mensur.
Gde si Vladimire, kako bi te je*ao on, pa ti nikad ne možeš ni on ni Đekson! Nikad ne možeš da budeš kao oni što su je*ali Minu - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nabijem ja tebe na ku*ac. Želela si reakciju, a dobila interakciju - rekao je Mensur.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'