AKTUELNO

Nije mogao više da ćuti.

U toku prethodne noći, u emisiji ,,Pitanja gledalaca", zadrugarke Miljana Kulić i Marija Kulić zaratile su za stolom i pred svima, a sve zbog toga što je njena majka saznala da je pre nekoliko dana Miljana pokušala da se uvuče u krevet Lazaru Čoliću Zoli.

Ono što ju je zabolelo jeste činjenica da je slagala sve zadrugare da prema njemu ne oseća ništa, a dok ga ponižava i izgovara mu pogrdne reči, Kulićeva ujedno pokušava da mu privuče pažnju i obnovi ljubavnu romansu.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Đedović bio je pod utiskom zbog njihovog ponašanja, a onda je Zola osuo paljbu po Mariji i izgovorio nešto što će izazvati opštu pometnju.

Ona meni govori da se ne družim sa tobom, a onda dođe pa te mazi po stomaku. Naravno da je Marija u pravu za sve. Ja da sam joj roditelj, spucao bih je u glavu. Ovamo proklinješ i zaklinješ, pa ga maziš. Nema sp*dnje sa tim, prijatelju, ako si rekla to - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali, baš je ružno izgledalo to što je tako Marija reagovala. I to što je ona meni govorila svašta, ja sam samo uzvraćao. Krstili su se ljudi za stolom. Otkud znam, ako ona smatra da joj dete nije normalno ili šta god, onda neka je vodi da se leči, a ne da je dovodi ovde da zarađuje! A, glumi realnu ženu! - rekao je Zola.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'