AKTUELNO

Ovo mu nije prijalo.

Stanovnici impresivnog rijaliti grada gde se odvija život u "Zadruzi", odgovarali su večeras na pitanja gledalaca. Voditelj Milan Milošević novo pitanje pročitao je Mini Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina, rekla si da si dosta toga trpela od Vladimira i da si ga zato izdala. Zašto onda trpiš Mensura? - glasilo je pitanje za Minu.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je dosta nekih zamerki, neke stvari nisam iznela i neću ih iznositi. Ja ne mislim da je Mensur agresivan prema meni. Mislim da su naše svađe i rasprave totalno normalne, pošto smo mi 20 sati zajedno. To su neke sitnice koje njemu smetaju i koje sam rekla da ću da promenim. U 90 posto slučajeva ja smatram da sam ja kriva. Rekla sam i njemu da ću da promenim neke stvari, jer ne želim da imamo takve rasprave kakve imamo. Previše sam sebi dozvolila da vičem na nekoga i da ga vređam, kada nema potrebe - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

To nisu banalne stvari. Moram da se vratim na njenu prošlost. Niko se nije zapitao kakve je taj čovek banalne stvari radio sa njom. Nije joj dao da priča sa mnom, nije joj dao da priča sa celom kućom! - pričao je Mensur.
Rekla sam da ne želi da mi se dešava ono što sam imala u prethodnom odnosu, nego da ako imamo neku raspravu, da to rešimo i da to čuju gledaoci - dodala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

On je ljubomoran na Vladimira Tomovića, on crveni kada se spomene Vladimir... Šta je bio tvoj cilj? Da uđeš, da diskvalifikuješ Vladimira i osvojiš Minu? Goriš, znojiš se... Ljubomoran si na Vladimira. Njemu je Vladimir idol, ušao je sa tom namerom. On je ušao sa ciljem da diskvalifikuje Vladimira, da bude sa Minom, ovo sve radi iz inata prema Vladimiru! Sada crveni, trese nogom, dok Mina priča on drhti. Ovo je ljubav iz osvete! Zašto si toliko iskompleksiran? Kada se spomene Vladimir, tebi nije dobro! - izjavila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Njega je ubio kompleks! Mi se poznajemo malo bolje! Ja znam kakav je on! Nemate vi pojma - nastavio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa Miljanom. Mensure, svojim postupcima to dokazuješ. On je zaljubljen u Vladimira i ne može da se kontroliše kada se spomenu njegovo ime i prezime. Ti si sa Minom, jer je ona bila sa njim. Skupljaš njegov otpad! M*da ne rastu u teretani! - govorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti glumiš Staniju! Predstavi sebe! - rekao je Mensi, Maji.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'