AKTUELNO

Kulićka mu otvorila oči.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 3" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Zašto si flertovala sa Ćemom? Mensuru je teško pao i Tomović, samo mu je još ovo falilo - pročitao je voditelj pitanje za Minu Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Ćemo je neko koga ja znam i pre "Zadruge", dolazio je u teretanu gde sam ja išla. Ovde je dolazio često na žurke. Ja ne smatram da je to bio flert - rekla je Mina.
Ja sam joj dao primer Ane i Davida, kako oni funkcionišu. Ja bih se tako ponašao. Prvo je Ćemo krenuo, onda je Mina to iskulirala, drugi put je bilo kod stola za rulet i tu je ona na moje oči. Neprijatno mi je da se u mom prisustvu to dešava. Ja sam njoj to sinoć rekao, ja to neću njoj zabraniti, ali to meni smeta. Toliko mi je bilo neprijatno, bilo mi je bolesno to što rade ljudi - dodao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Povodom ovoga, svoj sud je dala i Marija Kulić.

Svi znamo ko je Mina i šta radi. Meni nisu jasni momci koji ulaze sa njom u vezu. Sve znaju o njoj i onda im nešto odgovora. Mensure, ti si izabrao Minu za svoju devojku, sada to trpi - rekla je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Marija Kulić

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

'