AKTUELNO

Ovome se nije nadao!

Naredna tema u emisiji ,,Pretres nedelje" voditelj Milan Milošević započeo je sa Ninom Babić i Mlađanom Jovanović, koji su prethodnih dana, kao i sinoć imali žestoke i žučne rasprave.

Naime, Mlađan je od početka svađa krivio Nikolu Orozovića za njihove nesuglasice, te su Ninini roditelji skrenuli njoj pažnju da joj ljubomoran dečko ne treba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja vraćam film ispočetka šta on meni radi i govori, i ja sam rekla da me niko ne voli kao što me on voli - ispričala je Nina.
Radi sujeta, zato što sam joj stavio do znanja da ne može da komunicira sa mnom - provocirao je Mlađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam više snage da se borim, ja sam dobila napad zbog njega, vidite ovo što se dešava Šopićevoj, e pa isto tako se dešava i sa mnom, sve ovo što je Ivana rekla se dešava sa mnom, samo što njemu može da se opravda, ali Janjušu ne mogu - dodala je Babićeva.

Potom je Milan otkrio da je Nikola Orozović tešio uplakanu NInu, a potom je Jovanović ostao šokiran, jer nije znao za tu informaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Orozović je teši? Ja za to ne znam! Ja sam sad saznao za to - bio je zabezeknut Mlađan.
Ja sam se iznenadila zbog onog napada, ovde se ne dovodi u situaciju da čovek od 33 godine vređa mladu devojku. Preko toga se ne prelazi, preko toga što mi je rekao da sam kurva i prostitutka. Sinoć mi je za Mionu rekao sve. Ja sam očekivala da će on(Mlađan) doći, ali nije mi džabe majka rekla da mi je jedini prijatelj on(Nikola). Ne znate vi ko je Mlađa, ja sam najgore, on je zlo! - pričala je zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'