AKTUELNO

Kulićeva takođe smatra da Dragojević radi sve radi zarad rijalitija.

Voditelj Ognjen Amidžić je u Šiša baru ugostio Miljanu Kulić sa kojom je razgovarao o rijaliti vezama. Kulićeva je istakla da ona o njenoj ljubavi neće pričati, jer ne postoji, ali je zato do detalja ostale komentarisala.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je najpre prokomentarisala vezu Ivane Krunić i Baneta Čolaka, a potom i odnos Nine Babić i Mlađana Jovanovića.

Bane je dobar kao drug, mislim da radi sve zbog kadra i da nije zaljubljen u Ivanu. Meni je i Ivana čudna. Nije ona loš čovek, ali da neko bude toliko nenormalan i da se zaljubi u Baneta Čolaka. Ja ne znam šta joj je ovo trebalo. Ja kada se zaljubim, ja sam zaslepljena - rekla je Miljana i dodala.

Foto: TV Pink Printscreen

Nina i Mlađa. Šta Mlađa radi u toj vezi, meni nije jasno. Nina mi je odvratna, ona njega čak zove u krevet, čas ga tera. Dečko je posiveo, izgubio 15 kilograma - kaže Kulićeva.
Ušla je ova nova devojka Sofija i rekla je Matoroj da će je Sanja ispoštovati do kraja rijalitija, ali da neće ništa sa njom da nastavlja. Matora je u depresiji, plače, ni sa kim ne priča. Smatram da je Sanja čekala sam trenutak da raskine. Sanja je bila sa njom iz koristi. Matora je u toj vezi bila rob. Sanja ne voli devojke, bila je isključivo iz koristi sa Matorom. Jeste Matora pogrešila što je dala narukvicu Luni, ali Sanja je čekala samo trenutak kada će raskinuti - ispričala je Miljana.

Foto: Pink.rs

David je ovde ušao i nije se pozdravio sa mnom, to je njegov problem. Ja njemu ništa ne verujem. Smatram da i on radi sve zarad rijalitija - ispričala je Kulićeva, pa prokomentarisala odnos Ermine Pašović i Stefana Karića.
Karić koristi Erminu, samo da bi mu davala da jede, da bi mu pravila pitu. Ermina je počela da ljubomoriše jer sam ja legla pored Karića - ispričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Bane Čolak

#Miljana Kulić

'