AKTUELNO

Saterana je u ćošak!

Ivana Šopić više ne može da sakrije emocije prema Marku Janjuševiću Janjušu, a svi su shvatili da ona nije svesna kako se njen izraz lica promeni kada se on nađe u društvu njegovih cimerki koje mu privlače pažnju svojom duhovitošću.

Tako je sedma sila u emisiji ,,Pitanja novinara" uputila nekoliko pitanja na njen račun, a ona je dala sve od sebe da se odbrani. Međutim, Maja Marinković ju je pokopala svojim izlaganjima.

U kom trenutku će ti postati jasno da Janjuš nikad sa tobom neće biti u vezi i da takve emocije on ne gaji kada uporedimo sa emocijama koje ti gajiš prema njemu? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja to nikada nisam tražila niti ih ja posedujem. Ja sam samo u jednom momentu kada su me pitali za naš odnos rekla da je to prešlo malo dublje i da su se stvorile neke simpatije. Ovde čovek ne može ni da bude siguran šta tačno oseća, stvari se brzo menjaju, čovek se istripuje. Ovde ti treba neko na koga možeš da se osloniš. Ja sam više istripovala bilo kakve simpatije. Fali mi samo kao prijatelj - rekla je Ivana.

Otkad je odlučio da napravi distancu, da li baš zbog toga imaš potrebu da javno opleteš po njemu i pokušaš da ga ukanališ? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kad ga kanalim, ja mislim da sa moje postoji to pravo. Ja sam takva, ne mogu ništa da sakrijem. Ne radi se o ljubavnom odnosu, mislim da kao prijatelj nije ispao dobar prema meni i to je isključivo iz tog razloga. Neću da mu stvaram probleme, distance se držimo i to je to - rekla je Ivana.

Ono što je svima jasno kao dan jeste da si ludo zaljubljena u Janjuša i da ti konci izmiču. Da li je to razlog što ti je Maja trn u oku? - glasilo je pitanje.

Nije mi ona trn u oku, ona misli da sam ja problem što se ona sa njim ne druži. Ja mislim da ja nemam nikakve veze sa tim. Ja mislim da on generalno nema mišljenje o njoj. Maja kad se posvađa sa mnom mene spusti na najniže lestvice, gde ja moram na najprimitivniji način da se vređam. Kad je ona ušla ja sam bila srećno zaljubljena u Filipa. Ja Janjušu nikad nisam prebacila. Ne gledam je kao rivala, do skoro sam mu bila najbolja drugarica. Ja sam se sa njom vređala na najgore moguće načine, pa mi nije normalno da on ide i druži se sa takvim osobama. A, kad su njega blatili, ja sam njega branila i na taj način dobila neprijatelje - rekla je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta Maja ima da doda na ovo? - glasilo je pitanje.

Ivana je providna, ne može da sakrije svoje emocije, ona mene ogovara i smeta joj moje druženje sa Janjušem. Ja sa njim volim da se šalim i mislim da je dobar čovek. Ne znam šta bih rekla više - rekla je Maja.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'