AKTUELNO

Ništa mu nije bilo jasno!

Nikola Orozović sakrio se u Rajskom vrtu, nakon što više nije mogao da sluša svađu Miljane Kulić i Maje Marinković. Inače, ove dve zadrugarke imale su dogovor da se posvađaju kako bi se našalile sa Nikolom, što on nije znao.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je neko vreme proveo u Rajskom vrtu, a njih dve govorile kako će mu pocepati čestitke, Miljana i Maja su pronašle Nikolu Orozovića. Zatim su počele da ga prate po dvorištu, a kada su stigli do sobe za izolaciju, nastavile su tamo gde su stale.

Nikola, molim te da porazgovaramo. Molim te, makar poslednji put. Rekao si da ćemo da pričamo, ceo dan mi se nisi obratio. Moraš da me razumeš. Majo, idi kod Janjuša, pusti nas da pričamo. Molim te da razgovaram sa svojim budućim momkom, još večeras smo u izolaciji - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Au, brate! - govorio je Orozović.
Ostaviću vas na miru, ako me izmasira. Neću dok me ne izmasira. Pitaj ga zbog čega me je zvao? Juče si rekao da se smaraš i da ti je dosadno - bila je uporna Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, ne znam da li si svesna šta si uradila večeras ovde? Nervozan sam, neću da te masiram. Miljana, koje fore ti bacaš? Majo, jako si zaj*bana! Mnogo ljudi u kući ti misli zlo, ja ti mislim dobro i ti sada radiš ovo što radiš - pričao je Nikola.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'