AKTUELNO

Oglasila se i Iva.

U sledećem snimku ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" pogledali su razgovor Mione Jovanović i Lepog Miće u kom je ona priznala svom cimeru da joj se sviđa Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, Miona je istakla tada i kako od njene veze sa Stefanom nema ništa zbog Ive Grgurić. Mića ju je posavetovao da ne pravi pogrešne poteze. Nakon priloga, akteri su izneli svoje stavove.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam pocrvenela. Eto, ja sam to komentarisala sa Mićom. Lep je dečko, sviđa mi se i fizički i psihički. To je od pre možda nedelju dana, najviše. Tada počinjem da ga simpatišem. Nisam zaljubljena, ali mi je simpatičan. Za vezu ne mogu još da znam. Ja sa njegove strane ne osećam nikakvu povratnu reakciju. Sam se izjasnio da je ovde Iva jedina devojka sa kojom bi bio - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Zanimljiva, interesantna priča koju je iznela Miona. Hvala Miona na divnim rečima. I ona je meni slatka devojka, ali mislim da trenutno između nas neće biti ništa - komentarisao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Slatka mi je Miona, sladak mi je i Stefan. Jedini ko mi ovde nije simpatičan je moj drug Mića. Juče sam mu rekla da znam šta radi i on me je nap*šio. Mića je ubeđen da ja gajim neke simpatije prema Filipu - rekla je Iva.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'