AKTUELNO

Za crnim stolom orila se priča o njihovom ljubavnom trouglu.

Naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je za Zoricu Marković, a gledaoci su hteli da čuju njeno mišljenje o romansi između Edisa Fetića i Dragane Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš o oženjenom Edi, koji nijednog trenutka ne spominje o razvodu? - glasilo je pitanje.
Vidi Milane, htela sam da se javim za ovu temu. Ja nemam ništa protiv ovog čoveka, mi možemo da se ovde i napušavamo, i kažemo svašta jedno drugom. Ali ja stvarno ne mogu da shvatim, ja sam imala razvod, ja znam šta to znači. Ovaj čovek nema svesti, evo koliko je prošlo meseci, jednom je spomenuo decu, da li ti prođe kroz glavu da ta žena (Zilha) gleda? Ti si trebao lepo da se razvedeš, a ne da povređuješ ljude. Što se tiče Dragane, ona je već to prošla. Šaljete ružnu sliku, o gaženju preko mrtvih, i njena porodica je u pitanju, ne samo tvoja. Ako ti smatraš da imaš pravo, ili ste se vi, ti i tvoja supruga dogovorili, ako smatraš da imaš pravo, jer ti je ona dozvolila, to je okej. Ali po mom mišljenju, ja ne glumim nikakav moral, ali ja zaista ovo ni za šta na svetu ne bih uradila - komentarisala je Zorica, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam utisak da se on sklonio, pobegao ovde sa Draganom, a da je istina tamo negde drugde. Svakako je monstruozno, ne mogu da kažem da je dobar, kad ovakve stvari rade. Pričaš o petom detetu, a još nisi razrešio ove stvari. Šta je cena toga? Ko danas nekome garantuje da će ostati sa njim? Hiljadu stvari ima koje su nedopustive, ne znam gde da smo na svetu, narod gleda ovu bruku i sramotu. Možda je on siguran u sebe, pa da može da prošeta Pazarom, ona sigurno neće ići tamo. Ja bih se ubila da moja deca gledaju s*ks majke ili ova, u ovom najgledanijem rijalitiju. To je zapečaćeno za ceo život! Svaki put mi izazove jak bol i mučninu, kada pomislim, samo se stavim u situaciju te žene koja sedi i gleda televiziju, bruka i sramota.
Mi funkcionišemo po pitanjima gledalaca i novinara, u tom delu mi ne dobijamo nikakve informacije, a mi ovde možemo da komentarišemo samo ono što on priča. Svakako da postoji druga strana priče, i svakako je da njegova strana priče nije 100% istinita. On je kontradiktoran. Kao njega ne zanimaju formalnosti, evo ovo su formalnosti koje su bitne. To dete da se rodi, prezivaće se kao i Joca - ubacio se Draganin prijatelj, Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li možeš ti da je zaštićen osim potpisom, ponašanjem, možeš li da budeš dovoljno zreo i da radiš takve stvari? - upitao je Marko.
Najbolje je da ja sada apstiniram, dok čekam razvod. Meni taj papir ne znači ništa. Ona (Dragana) nije mala, ja sad ne mogu da se venčan, jer nisam razveden - poručio je Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'