AKTUELNO

Sevale varnice na sve strane.

"Zašto misliš da Marijana nije devojka za Kendija?" - glasilo je pitanje koje je ove noći od gledalaca rijaliti programa "Zadruga" dobio Mateja Matijević. Ovom prilikom bilo je veoma burno za crnim stolom, a Marijana je obećala Mateji kako više neće imati komunikaciju sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom svog izlaganja Mateja je istakao kako smatra da je Kendi jako dobar dečko, da nikada nije čuo psovku iz njegovih usta, kao i da su njih dvojica najbolji drugari.

Komentarisao sam to sa Mićom. Mislim da je Kendi momak za primer, neko ko je jako fin i kulturan... Ja ne znam da li sam od ovog momka čuo psovku za četiri meseca, a najbolji sam mu drugar ovde. Ona mu je rekla da se zeza sa njim, a on je iskren i na osnovu toga sam rekao da mu ne treba ta priča, da se neko sprda sa njim - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Dao je sve od sebe da osvoji Milicu, nije, onda je hteo da se dokaže na tom nekom muškom planu kao neko ko može da osvoji devojku, pa je ušao u vezu sa Marijanom... - nastavio je da priča Matijević.
Ja sam Matejom od večeras nemam komunikaciju. Meni je juče i Kendi rekao da sam rijaliti igrač. Mateja, ti si rekao svoje - bila je ljuta Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je sama rekla da igra rijaliti, ne znam zašto sada zamera Mateji. Marijana je prelepa devojka i bila je dobra prema meni. Iz tog razloga smo stupili u bliži kontakt. Meni je bilo prelepo sve vreme dok smo bili drugari i ona se s tim složila - govorio je Kendi.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa svakim momkom sa kojim je ušla u vezu, spavala je sa njim. Nataša je prevazišla vas, jer šta ona radi, to nijedna nije uradila. Evo, Marijana je i sa Radetom spavala. Kendi, ako želiš takvu devojku, ti nastavi... Takav kanal poput Marijane ti nije potreban. Ona se igra sa svakim muškarcem i vrti priču. Za Kendija je Miona - pričala je Marija Kulić.
Ti pogledaj kako si vaspitala svoju ćerku. Marija, pogledajte prvo u svoje dvorište, pa tek onda komentarišite drugo dvorište. Ne znam šta se meni ovde zamera? - izjavila je Marijana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'