AKTUELNO

Nije uspela da obuzda emocije!

Raskid Ivane Krunić i Baneta Čolaka glavna je tema radio emisije "Amnezija", a bliske Čolakove prijateljice Zorica Marković i Jovana Tomić-Matora prokomentarisale su novonastalu situaciju među zadrugarima i nisu bile nimalo blagonaklone.

Foto: TV Pink Printscreen

Izviniću se unapred Ivaninim roditeljima, jer ako pošalju decu u rijaliti, moraju da budu spremni i da gledaju i da slušaju. Bane Čolak, sve i da ne bira sredstva, ima pravo. Oni su zavrteli odličnu priču i ja im čestitam, to što oni rade nije ljubav. Čeda Čvorak je pokušao od Ivane da napravi nešto, a napravio je svraku. Bane je u ovoj priči ispao "lelemud", zna on šta to znači. Svaka žena koja je pokušala da bude u vezi sa Banetom, izašla je spremna za ludnicu jer je krpelj. On je klasičan edipovac, pored sebe da ima par dobrih sisa, on ih je sve otpratio na kapiju. U čestitki je dečko i te kako poslao poruku, pa je otišla od tebe. Moj mozak ne dozvoljava da vas komentarišem više, o vama se priča sedam dana, to je poenta. Ovo je za Ivanu kanal, za Baneta nije. Bane je lelemud, ona je svraka, to ide do te mere da je meni počelo da se gadi - rekla je Markovićeva.

Nakon Zoričinih komentara, Matora je izrekla svoj stav.

Slušala sam šta je Natalija pričala, u 90% se slažem. Kada sam slušala njenu priču za stolom, pomislila sam da je počela da se zaljubljuje. Govorila je Nataliji da ga voli, da je srećna, iako smo govorile Banetu da je guši, otišla je u pab i vratila se sa drugačijim mišljenjem. Kada je neko zaljubljen, to se vidi. Nemoj više ni da me pitaš za savet, mislim da ono što mi govoriš, u stvari ne misliš - tvrdila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zorica Marković

'