AKTUELNO

Opleo po cimerima!

O raskidu Baneta Čolaka i Ivane Krunić naveliko se diskutovalo u radio-emisiji "Amnezija", a Lepi Mića oplela je na po, po njegovom mišljenju, ogavnu ljubav zadrugara koji su se našli u žiži javnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane sve radi zarad kadra, tako je bilo u svakoj sezoni. Oni nisu više zajedno, ali su drugovi, to je budalaština, navodi me da mislim da rade sve za kadar. On je odličan šarmer, šarmirao je i Staniju, on tim devojkama govori ono što žele da čuju. U ljubavi Bane je odličan manipulator, gleda sebe. Bane je Ivanu ostavio kao poslednju slinu, a pre toga su se valjali po krevetima. Posle je bio u ljubavi sa Erminom, zamerao joj poljubac na parkingu, Ivana je bila ponižena na najgori mogući način. Bane odlično zna šta želi. Dalila je primer emotivno slomljene osobe, Čolak je i te kako stabilan. Baki je majstor za kadar, to je ovde legitimno - rekao je Mića.
Je li me voli ili ga zanima rijaliti? Kao dve osobe da pričaju. Evo ga, Baneta boli k*rac za Ivanu, a malo pre je rekao da me voli - rekla je Ivana.
Oni kao ne rade ništa zarad rijalitija, a došli ovde da komentarišu - kratko je prokomentarisao Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'