AKTUELNO

Nije znao šta ga je snašlo.

Voditelj Milan Milošević je u večerašnjoj emisiji "Pretres nedelje sa Milanom" podigao je i Nikolu Orozovića, te ga je upitao šta se dešava sa njim i Miljanom Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa se ne dešava, komuniciramo, družimo se, šalimo se. Smešna mi je ta šolja, ja ne mogu da se setim kad i gde je to bilo. Mi normalno pričamo... Gledam stalno šolju jer mi je smešno. Miljana mi je rekla da će se promeniti na bolje, iz njoj poznatih razloga. Voleo bih da se promeni zbog sebe, jer nije okej prema nekim ljudima. To je Marija pričala od početka za nas. Meni prija druženje sa Miljanom, ali meni smeta mnogo stvari kod nje. Prema meni nije ispala okej. A to što je radila Zoli, to je ružno i odvratno - naveo je Orozović.
Ljudi koji se sprdaju sa njim oni mu odgovaraju, a ja sam za njim odlepila. To ste mogli da vidite i na prvoj žurki. Međutim, ja sam ubrzo saznala da sam u drugom stanju, i morala sam da iskontrolišem sebe. Jednom smo se Orozović i ja poljubili, to je bilo samo jednom kad sam se zaklela. Dečko je završio mašinski fakultet, moja majka i otac bi bili srećni da ja budem sa nekim akademskim građaninom. On mene konstatno ponižava, govori da smršam, a nije me video kada smršam. Gledao me je prema nekoj mojoj prošloj vezi, koja je bila bolest. On misli da se ja sprdam sa njim, ali sam ja krajnje ozbiljna. I fizički i psihički smo lep par. Pozdrav za njegovu majku Natašu, divnog sina imate - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Autor: R.L.

#Zadruga

'