AKTUELNO

Alarmantno stanje.

Nakon obilaska imanja, mentorka Goca Džehverović sazvala je hitan sastanak povodom nehigijene u kući. Goca je ponovo osudila zadrugare koji su napravili haos na imanju, a zatim upitala zašto je haos ispred sobe za rehabilitaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko nije kriv, samo se niko nije setio da odnese tu kesu. I Mateja je čistio. Što se tiče hotela, ja sam juče očistila ceo hotel, samo treba iz hotela da izbace to - ispričala je Tara Simov.
Ne treba ti to da čistiš, ti si operisana - rekla joj je Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

U izolaciji su poslednji bili Janjuš i Filip Reljić. Ja uvek odem i počistim i pre i posle toga. Orozović je očistio, ja sam mu pomogla. Goco, ti znaš, bile smo u "Zadruzi 1" zajedno. Ja sam trudna čistila. Ja sada imam posebne uslove zbog Željka. Ja ovde ne jedem, kada jedem, ja operem. Zamolila bih ove koji su nosili sa Karićeve slave, Janjuš i njegovi za sobom nisu ništa počistili. Mene je sramota da boravim u izolaciji, da ne pomisle ljudi da je svinjac moj. Ove nedelje ću, pošto sam puna pozitivne energije, da počistim sobu detaljno. Jutros sam apartman čistila 4 sata. Za stokom ovde ne idem, ne očekujem da iko ide za mnom. Znaš da sam trudna radila - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemojte više da bacate pikavce u bide, nemojte da bacate pikavce u bide, nemojte da bacate pikavce u bide - urlala je Zorica Marković.
Ja ne želim da jurim prljave tampone po WC-u - ispričao je Bane Čolak.
Kakav sam ja hotel zatekla posle tebe? Halo? - poručila je Simova Čolaku.

Janjuš se u međuvremenu javio da pospremi haos ispred sobe za izolaciju i otišao je da ga očisti.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'