AKTUELNO

Svi ostali u šoku.

U dobro poznatom terminu, kao i svake subote u Beloj kući odigrava se još jedna emisija ,,Pitanja novinara". Stanari velelepnog imanja u Šimanovcima izloženi su oštrim i intrigantnim pitanjima sedme sile.

Hoću da mi objasniš ovaj odnos između Ivane i Orozovića i sa posebnom pažnjom hoću da mi objasniš odnos Natalije i Nikole Orozovića i njihovom čudnom jedenju - uputio je Darko Tanasijević Lepog Miću.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bio miks, to je bilo nekoliko vrsta peciva. On je dao Ivani srce. On je imao nameru da da neku vrstu emocija. E, sad je pitanje kakva je to vrsta emocija. Ivana je ostala zbunjena kada je on to rekao. Ja smatram da ako tebi nešto neko da kao prijatelj, on nema šta da ti naglašava. Kad prijatelj daje srce tada ne treba da ti naglašava ništa - pričao je Mića, a onda se osvrnuo na odnos Natalije i Orozovića.
To je bilo ovde kod stuba. Stefan je to isto video. Orozović se normalno smeje. Ne znam sad da li je Natalija dala njemu ili on njoj - rekao je Lepi Mića.
Možda Natalija nije imala nikakvu nameru - rekao je Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se toga ne sećam. Ja ne znam kad je on meni dao, ni kad sam ja njemu dala - rekla je Natalija.
Možda je to urađeno slučajno, ne shvataju kako to izgleda sa strane. Uvek kada se dešavaju te stvari, Orozović je tu. E sad sam se setio. Natalija je hranila Orozovića - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Ivana Krunić

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'