AKTUELNO

Ljubav na staklenim nogama!

Nakon što su se raspravili, Tara Simov i Mateja Matijević odlučili su da popričaju još jednom o njihovoj vezi. Matijević nije krio da mu smeta Tarino ponašanje za crnim stolom, te je pokušao da joj objasni koliko mu smeta kada se uključuje u priče, za koje on smatra da ne treba.

Ono što je dodatno zasmetalo Tari jeste to što je Nina Babić odlučila da sedi pored njega za crnim stolom, a on nije odreagovao onako kako je ona smatrala da treba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako ti kažem da mi nešto smeta, ne očekujem da mi daješ kontra argumente zašto to ne treba da mi smeta, kao što ću i ja tebi. Nerviraš me. Ti si rekao da hoćeš da raskinemo. Imaš momente brate kad ne kapiraš! - izjavila je Tara.
Ja ću ti reći moje mišljenje, u milion situacija sam se ja poneo. Faila si mi. Ne tražim ti da bi neko cenio moje postupke, vidiš kakav sam prema tebi. Mi smo došli do toga da mi raskinemo danas. Posle ovakvih 35 dana. Nerviraš i ti mene, pa šta sad? Ti teraš sebi inat! - odgovorio je Mateja, a potom izašao iz prostorije i uputio se ka Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'