AKTUELNO

Zadrugarka saterana u ćošak!

Naredni video materijal prikazao je razgovor zadrugara, tokom kog je prednjačio Mirko Gavrić, pričajući o vezi Ive Grgurić i Stefana Karića tokom ispunjavanja zadatka Velikog šefa za tračevima.

Naime, Mirko je tvrdio da su Iva i Vladimir Tomović imali nešto više u bazenu, još na početku rijalitija, a kako bi se opravdala Grgurićeva je ustala i prokomentarisala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je bio zadatak da tračarite, ali ovo je neistina. Moram da kažem da nikakvi prstići nisu bili sa Tomovićem, ja sam samo igrala sa njim ko će duže izdržati ispod vode. Što se tiče Radetove slave,došli smo tamo, videla sam da Stefan dolazi, vidim da ne razgovara sa mnom, ali nije ni on mene sečako. To je bilo pre tri meseca, on i ja smo sedeli ovde, i ti si me podsetio. NIje istina da sam ja bila zaljubljena u Vladimira, jedino šta on poseduje je fizička lepota. - pravdala se Iva pred Karićem.
Iva ja se sećam detalja, ja nisam ni u jednom trenutku tvrdio, ali ti se dopao. Ti kad si shvatila da ti se ne sviđa mentalno, ti si se tek tada prešaltala na Karića. Ja sam rekao da si pucala na Vladu, dopao ti se, što si ti potvrdila u razgovoru, a to se zna od samog starta - odbrusio joj je Mirko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nikada ni u koga nije bila zaljubljena, njoj se Vladimir samo dopao. Ti si njemu gurala u g*zu? Ovo je pakao! Nisam se naljutio, rekao sam da se to nije desilo na Rajskom ostrvo, verovatno se ništa ne bi desilo, ja sam se upecao na neke Ivine reči i možda bi oni nastavili nešto njihovo. Rekla si mi da si se isto tako poljubila sa tim čovekom, a nisi mi rekla. Mislio sam da će se promeniti i to je to - rekao je Karić.
Rekla sam ti, znam da sam ti rekla - tvrdila je zadrugarka.

Potom joj je Lepi Mića izneo niz činjenica i tvrdnji o razgovorima i rečenicama koje je zadrugarka govorila tokom veze sa Karićem.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'