AKTUELNO

Zadrugari ubeđeni da ovde postoje obostrane simpatije.

Sledeće pitanje bilo je upućeno Stefanu Kandiću, a gledaoci su želeli da znaju da li on gaji emocije prema Marijani Zonjić.

Foto: TV Pink Printscreen

U tom smislu ne postoje osećanja. Mi smo došli na tu granicu, ali ja je sigurno neću preći jer je ona zauzeta devojka - rekao je Kendi.
Ja sam bila nominovana, Marijana nas je skroz zapostavila, samo je dolazila da promeni baterije. Poslednju noć pred izbacivanje, Sani je pozvao Marijanu, ona je rekla da joj je glupo jer sam ja zbog nje u izolaciji. Sani ju je ispitivao, šta da prenese Radetu. Ona je rekla: "Ne znam šta da mu preneseš" jer su joj roditelji rekli da zaboravi na Radeta i da pozdravljaju Kendija, kad sam je pitala da li bi moglo nešto da se desi sa Kendijem, ona je rekla da joj je glupo jer ne zna u kakvoj je situaciji. Neki su joj preneli da je Rade čeka i da je voli. Ona je samim tim odgovorom dala odgovor da joj se Kendi dopada, ali da joj je glupo zbog osude da stupi u neki prisniji odnos sa njim - navela je Dalila.
Ja sam na Marijanu navikla, ona je ulazila iz veze u vezu. Nisam mislila da će da bude verna do kraja. Kendi je moj prijatelj, dobar dečko, pošten, vaspitan. Ako ima simpatiju, on Radetu nije bio prijatelj, ali treba da kažeš njoj: "Ti imaš dečka, ne želim sa tobom da igram tako, ne želim da spavaš ovde"... Ti znaš da ću da te kritikujem. Rade je bio moj drug i pre Kendija. Ružno je da ga neko pravi debilom - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je plesala sa Kendijem i kad je Rade bio tu, te joj je prebacio to - rekla je Dragojevićka.
Kad se budemo poljubili ili nešto uradili, tad možete da komentarišete nešto - navela je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi njemu stalno sugerišemo, ja ne bih njemu protivrečio, ali možda se malo pogubio. On je meni rekao, priznao mi je da mu se sviđa i da bi bio sa njom da nije zauzeta - otkrio je Mateja.
Njih dvoje su preslatki. A vas treba da bude sramota, vama ne valjaju ni pitanja, vi ste svi fini, a narod o vama misli da ste ološi. Vi ste fanovi nekih bivših učesnika, nemojte mnogo da se pravite pametni, ja ne mogu da povežem ko je s kim ovde - rekla je Zorica.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'