AKTUELNO

Da li Stankovićeva deli njeno mišljenje?

Posle dužeg vremena večeras je na programu televizije Pink ponovo emisija "Pitanja gledalaca" koju vodi Milan Milošević.

Sledeće pitanje je bilo upućeno Jovani Tomić Matoroj: "Zašto ne pitaš Eda sa kojim njegovim drugom je bila Sanja?"

Foto: TV Pink Printscreen

Pitala sam ga, on je rekao da nije pričao - rekla je Matora, a onda je voditelj pitao Draganu Mitar da ispriča šta joj je Edo sve rekao o Sanji Stanković.
Nije mi ispričao za druga, nego kad smo bili na proslavi jednoj, nešto smo komentarisali - rekla je Dragana.
Rekla mi je da se razočarala da ti pričaš da je bila sa nekim tvojim drugom iz Novog Pazara. Glupo je, ja sam te pitala, da li to radiš jer smo ja i Dragana imale sukob - bila je besna Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Matoroj rekla nešto kako je napolju tekao razgovor mene i Sanje. Stojim iza svake svoje reči. Mene je iznerviralo to kada smo ja i Edo bili na toj proslavi, videli smo neku scenu, to smo komentarisali. On nije spominjao nikakvog druga. Nisam dužna ništa da pričam. Mi smo komentarisali njeno ponašanje - navela je Dragana.
Hoćete da kažete da je flertovala sa nekim likom? - upitala je Matora, a onda je Dragana istakla da ništa ona nije rekla.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja ništa nije radila dok sam ja tu bila, a posle toga je otišla kući. Ona ništa loše nije uradila, tvrdim da ništa nije uradila - rekla je Maja.
Sanja ima pravo da radi šta hoće. Jovana ovako reaguje i upali se samo kada čuje nešto o Sanji. A neće da se zapita šta ona radi. Mislim da će Sanja da shvati da sa Matorom gubi vreme, da ona voli muškarce. Možda saznamo za dva, tri meseca da se Sanja udala, nema šta da traži sa devojkom koja je zaljubljena u Lunu - navela je Miljana Kulić.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'