AKTUELNO

Ovome se nije nadala!

Tokom dana Nina Babić odlučila je da porazgovara sa Natašom Radan zbog njenog ponašanja na žurki koja se odigrala prošle noći. Naime, Radanova nije mogla da izdrži, pa je spopadala Filipa Đukića, a na kraju je i završila sa njim ispod jorgana, gde su imali vrelu akciju.

Babićeva je pokušala na sve načine da ukaže Nataši na grešku koju pravi, ali u svemu što je uradila zadrugarka nije videla ništa loše.

Foto: TV Pink Printscreen

Nađi nekoga, vidi u društvu čija ti energija najviše prija, ali neko ko je totalno neutralan. Mani se Karića, mani se ovih koji si tu akteri, koji ne fermaju nikoga ni pet posto. Ja znam da je tebi teško, jer si ti izlazila sa momcima, ali pusti nekog da te zovoli iskreno, a ne samo zbog d*peta! Nije sve u izgledu. Nađi nekog ko ti prija. Jedino što može da te opere jeste da nađeš momka koji je iole normalan, ako neko uopšte i bude hteo da te pogleda posle ovoga, to je moje iskreno mišljenje. Čoveče, meni je bilo neprijatno, svi ti se smeju, a ja sutra treba da skočim iza tebe, mogu samo da ustanem i da te ispljujem - odbrusila je Nina Nataši.
Ne treba mi, Nina, niko - izjavila je kratko Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'