AKTUELNO

Ipak su uspele da prevaziđu sve nesuglasice!

Tokom proslave Božića Iva Grgurić i Jovana Tomić Matora došle su u ozbiljan okršaj zbog hrane koja se nalazila na stolu. Kako je došlo do žestoke svađe, Grgurićeva je odlučila da priđe Jovani i raspravi sa njom sve šta ima.

Lepi Mića prisustvovao je razgovoru, kako ne bi došlo do većeg sukoba između zadrugarki. Naime, Iva je samo htela da uzme tacnu sa kolačima, kako je tvrdila, jer je želela da primakne, budući da se pre toga nije poslužila. Sa druge strane, Jovana je tvrdila da su za sve krive Natalija Ibraimov i Ivana Šopić koje su prve napale i okrivile Grgurićevu za potez koji je napravila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam nju samo pitala zašto me napadaju, ti si prva krenula. Meni nije bilo jasno zašto si ti drugačija od Janjuša -- pričala je Iva.
Ti si krenula na mene. Problem je to što smo mi imali problem u komunikaciji. Meni Mića kaže da sednem, a ti si otišla tamo. Ja sam videla Pandu da je odneo tonu hranu. Šopićeva i Natalija su ti rekle, po čemu sam te ja napadala? Ti to tako radiš i za kućicu - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogrešno smo se razumele, u pravu si - rekla je Grgurićeva.

Matora i Iva su nastavile da pričaju o svom odnosu, te su uspele da pređu preko svih nesuglasica, jer su ustanovile da su se pogrešno razumele.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'