AKTUELNO

Dejanova supruga pokazala da su problem materijalne stvari, te je sve vreme krivicu prebacivala na Dragojeviće.

Nakon žestokih reči koje je uputio Dejan Dragojević svojoj porodici i rekao da da ih neće posetiti zbog supruge Dalile Dragojević, voditelj Milan Milošević upitao je Anu Korać da prokomentariše.

Dejan je sve vreme tvrdio da ga majka Biljana Dragojević mrzi, iako je tokom sahrane njegovog dede Dragoslava pretrčala da ga vidi bar na sekund kroz prozor kombija, a Koraćeva mu je očitala lekciju.

Zadrugari su tokom ove teme komentarisali da Dejan ne sme da ide kod svoje porodice zbog Dalile, kao i da zbog nje ne sme da pokaže svoje iskrene emocije i koliko mu nedostaju. Međutim, njega su izdale suze koje je prolio kada je izvređao Anu i Davida.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je rekla kada je zvao David, oni su se pomirili, ali ja sam rekla da ne bih mogla da funkcionišem da ne priča sa bratom. Ali ne mogu isto da shvatim da Dejan može da pomisli da ga majka mrzi - odbrusila je Ana.
Ne treba mi brat, ja sam oženjen - urlao je Dejan.
Zašto si plakao onda? Znači da ti fali! Ti si sad lažov! - dobaio je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesi li pomislio nekada kako je tvojoj majci? - upitala je Koraćeva.
Nisam, što bih? Je l' ona pomislila na mene? I ti, i on ste p*čke! - pravdao se Dragojević, kroz suze.
Je l' vidiš da ti nedostaju, čim tako reaguješ - ubacio se Đedović.

Dalila je sve vreme prebacivala krivicu na Dejanovu porodicu, gledajući sve kroz materijalne stvari, te je otkrila da je najveći problem plac, koji je, kako je tvrdila bio namenjen Davidu, na kom je ona htela da sagradi kuću sa suprugom.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'