AKTUELNO

Mini nije bilo dobro kad je čula ovo!

U Beloj kući nastao je opšti haos zbog sukoba mišljenja koje je nastalo onog momenta kada se pokrenula tema o diskvalifikaciji Vladimira Tomovića i sumnje da je Mina Vrbaški većim delom bila odgovorna za to.

Marija Kulić je morala da se izjasni o tome šta zapravo misli o njoj i koliko je sigurna u te tvrdnje, a onda je Dejan Dragojević osuo paljbu po Vladimiru i ispričao detalj koji ukazuje na to da Vrbaški voli da trči za momcima.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina se uvek igra, ona nikada nije bila zaljubljena! Vladimir se isto nikad nije zaljubio! Sa svakom devojkom je isto radio, a kad uđe neko drugi, Mina će isto da poludi za njim! - rekla je Marija.
Meni je sve ovo smešno, ovo mi liči na pravljenje žrtve i pranje njega za četiri meseca što je radio ovde. Vladimir je sve znao! Ja sam rekao da se Vladimir dopada Mini, jer ne može da te osvoji. Ona voli da trči za njim. Kad je odreagovao zbog Mensura, uradio je to zbog ega. On je sebe video na drugom mestu kad je Mensur ušao, to ga povredilo do te mere da on to uradi. Izgubio je bitku - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni Dalila Dragojević nije želela da ostane uzdržana od komentarisanja, pa je priznala da je čula Vladimirov razgovor sa njegovom devojkom koja je došla da ga poseti za Novu godinu.

On se sam zaigrao! Čula sam kad mu je devojka bila da joj je rekao da zna da ima želju da ona uđe u rijaliti i zamolio sve da je puste da bude učesnica! - rekla je Dalila.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'