AKTUELNO

Mensura je gledala i ranije!

Voditelj Milan Milošević započeo je emisiju ,,Pretres nedelje" jednom od gorućih tema u Beloj kući, a to je gest Mine Vrbaški prema Vladimiru Tomoviću. Naime, poznato je da je Vladimir diskvalifikovan, a Mina je istakla da ga je ona provocirala.

Mina je odlučila da progovori o svemu, te je pronašla opravdanje za sve stvari koje je uradila, pa čak i za to da je odmah nakon Vladimirovog izlaska stupila u vezu sa njegovim ljutim rivalom Mensurom Ajdarpašićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Gde je nestala silna ljubav? - upitao je voditelj.
Eto nestala je! Objasnila sam neke stvari, jednostavno mislim da sam ja u stvari bila previše opterećena nekim stvarima, u stvari kada pogledam, 90 posto ljudi je bilo u pravu da sam trebala da se sklonim i da ne ponižavam sebe. Nisam imala svoj stav, svoje mišljenje! Rekla sam danas da sam totalno ravnodušna i ne želim da razmišljam o njemu i to sam ostavila u prvom polugodištu. Ja sam htela da pokažem da mogu da dobijem ono što želim. Volela sam ga, ali se kod mene to ugasi veoma lako kada mi ne prijaju neke stvari - izjavila je Mina.
Ja sam rekla Mini da se ponižava, da sa svim devojkama radi isto kao i sa njom, ona je to prenela njemu, posle se on naljutio na mene. Ja sam rekla istinu, da je meni kao gledaocu to tako izgledalo. Druga situacija je bila za doček Nove godine, i kad je došla njegova devojka, Mina je to znala. Tvrdim da je to tako. Onda sam joj rekla da ne radi to, ona je plakala, on je izašao sa svojom devojkom. Ona je počela da plače, da šizi, ja sam joj rekla da ne radi to, jer ispada gubitnik. Treća situacija je bila kada je bio Draganin rođendan. Ona je bila ispred ,,Dubioze" i ja sam je pitala šta radi to, ona zove Vladimira da dođe. Od toliko ljudi, od toliko učesnika, ona je našla da sedne pored njega. Na moje pitanje, videla sam da je bila besna. Danas mi je potvrdila, ovo je monstruozno, ali ja sam je opominjala, ali nije vredelo kod nje - dodala je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Neke stvari su mi se zgadile, ovaj dečko što je ušao, već peti, šesti dan sam počela da ga gledam. Ja sam govorila sve ružno o njemu, zbog Vladimira. Opet smatram da sam ja jedini krivac u svemu ovome. Pričala sam neke stvari, koje su njemu odgovarale. Svideo mi se ovaj dečko, eto, ja sam skočila zbog Vladimira, nisam skočila zbog sebe. Ja na primer moju mamu nisam poslušala što mi je rekla za Dalilu i Mensura, jer je ona rekla da je Dalila jedno zlo, ja to nisam htela da je poslušam i nisam se sklonila - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'