AKTUELNO

Nina je ljubomorna na Maju Marinković, a Mlađa na Nikolu Orozovića.

Proteklih dana Nina i Mlađa imali su žestoke rasprave u rijaliti programu "Zadruga 3", a tokom kojih su jedno drugom uputili uvredljive reči. Tako je bilo i ove noći kada su se spremali za spavanje. Nina je pokazala ljubomoru prema Maji Marinković. S druge strane, Mlađa je bio ljubomoran na Nikolu Orozovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Pusti me, to je to. Šta je bilo, bilo je. Ti znaš da ti je stalo do mene, ali glumataš. Nebitno je da li ćemo da budemo zajedno ili ne. Kada nisi imala poštovanja kada smo bili u vezi, ne znam zašto bi sad imala? Teraj svoju priču! Nina, ti znaš da lažeš i ja znam da lažeš! Ti si lažna sa osećanjima - govorio je Mlađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Znala sam ja da ćeš ti to da svališ na mene. Zašto imaš toliku potrebu da me ponižavaš? Da sam se poljubila sa njim (Nikolom), bila bih sa čovekom. To što si ti radio, kod mene, nema opravdanje. Ja sam tebi fino prišla da ti kažem, a ti spominješ Orozovića. Sada si slobodan i možeš da radiš šta hoćeš. I ti si bio kod Maje Marinković - govorila mu je Nina.
I ti si slobodna i već radiš šta hoćeš. Ja sam sa Majom pričao ne znam što ljubomorišeš sad, ako nemaš osećanja prema meni? Oči bi mi iskopala. Nemoj da se svađaš sa mnom - nastavio je Mlađa, kom je upravo u tom momentu Nikola Orozović doneo hranu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ti želim da budeš srećan i nađeš devojku koja će da te poštuje. Ja bih iskreno to volela. On (Nikola) je kukavica dobar, a što ga crnjačite? - upitala je Nina.
Ko ga crnjači? Ti znaš kakav sam ja bio prema tebi, zato te to i nervira. Dobar sam bio prema tebi! Došla si kod mene na krevet. Nina, foliraš se. Ja tebe znam. Sećam se kad mi je Oroz rekao: "Što se ti buniš, kad ona kad se ljubi sa tobom, gleda u mene?". To je dno dna, ako si stvarno to radila - rekao joj je Mlađa.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'