AKTUELNO

Teško mu je!

Milan Milošević, voditelj rijaliti programa "Zadruga 3", večeras je razgovarao sa takmičarima najgledanijeg TV formata na ovim prostorima. Na red je došao i Mateja Matijević koji je istakao da mu nedostaje jako devojka Tara Simov, koja je pre nekoliko dana hitno hospitalizovana i odmah joj je izvršena operacija slepog creva.

Foto: Pink.rs

Baš mi nedostaje, jedva čekam da se vrati. Navikao sam se nekako. Drago mi je da je sve okej i jedva čekam da se vrati. Mi često uđemo u neke rasprave, ali baš mi nedostaje. Četiri meseca smo ovde bili svaki dan zajedno. Nedostaje mi ta njena energija, fali mi da me iznervira, da se posvađamo i to... Jedva čekam da se vrati. Jedva čekam da je zagrlim - rekao je Mateja, pa počeo da priča o njihovom odnosu:

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

To je počelo spontano. Ušli smo prvi dan u komunikaciju. Nije mi se sviđalo njeno ponašanje, ona se menjala, ja možda neke stvari nisam hteo da priznam. Imali smo jedan momenat kada smo se baš razdvojili, nismo imali komunikaciju. Onda nas je Mića spojio i počeli smo još više da se družimo i sad smo u vezi. Bilo je dosta situacija, ali sada je sve kako treba i baš mi nedostaje - izjavio je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja Matijević je zatim komentarisao i ostale zadrugare. Tom prilikom je rekao da mu nije jasno ponašanje Mine Vrbaški, zatim se dotakao odnosa između Stefana Karića i Dalile i Dejana Dragojevića, a onda istakao i da smatra kako Dragojevići treba da poštuju Anu Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina mi nije jasna. Danas je na radiju rekla da je sve za stolom slagala. Meni su te stvari neobjašnjive. Isto i odnos Dalile, Dejana i Stefana Karića. U šoku sam. Treba da poštuju i Anu, to me je iznenadilo. Nije mi jasan ni odnos ta dva brata. Što se tiče Nine i Mlađe, ona je devojčica, ima taj problem da ona mnogo brine šta će joj majka reći i šta ona misli. Ja osetim ljubav između njih dvoje, vidim da su zaljubljeni i potrebni jedno drugom, ali isto buran i turbulentan odnos kao između Tare i mene. Ne mislim da imaju svetlu budućnost. Što se tiče Ivane i Baneta ja znam da bih se osećao jako loše kad moji ne bi podržavali neku moju vezu. Simpatični su mi, ali s druge strane su mi dosadni sa onim ljubljenjem - govorio je Mateja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'