AKTUELNO

Posle ovoga više ništa neće biti isto!

Voditelj Milan Milošević u Šiša baru porazgovarao je i sa Lazarom Čolićem Zolom, te se odmah dotakao njegovog odnosa sa Miljanom Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ponavlja se slična priča, osećam se naivno i izigrano, ali sam sam kriv, jer sam u neke stvari verovao, očigledno se nije ispostavilo da je to tako, krećem u nekom drugom smeru i to je to. Video sam da neke stvari ne idu i to je to - započeo je Zola i dodao:
Godinu dana smo bili zajedno, živeli zajedno, ne mogu da kažem, bez obzira šta ja njoj izgovorim u svađi, nije mi svejedno šta kažemo. Ali njoj ne bih ćutao više, uzvraćam sve, neću biti Zola iz prošle sezone, krećem sve jače i jače. Ne kažem da sam i ja bio super, ali što se tiče ovih situacija od prethnodin dana, siguran sam da ja nisam kriv, ona gleda ovaj rijaliti na jednu stvar, ja na potpuno drugu stranu i ne mogu preko toga da prelazim, ne želim više da p*šam sam po sebi, mislim da sam vredniji, bolji sam kad sam sam, neću sebi da dozvolim da budem više takav. Non-stop sam u nekom strahu, da li će me napasti, da li će utripovati. Ona nama uopšte nije tema. Nikad nisam dobio priliku da njoj pokažem da li je zaista volim, ali i ja sam čovek od krvi i mesa i ne mogu baš sve trpiti. Govorili su mi da sam papučar... - poručio je Lazar.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je Milan upitao Zolu da li bi mogao da Miljanom da ima normalnu komunikaciju, ali je zadrugar bio odlučan da to toga neće doći.

Mislim da iskreno da je to nemoguće, s obzirom na to da smo bili u toj nekoj ljubavi ogromnoj i da je prištalo na sve strane. Naša je bila veza sa najviše turbulenacija, i da mi sada sedimo i pričamo normalno... Ja nju jednostavno znam, ona ne može slagati mene, može naciju, ali ja znam kako razmišlja. Sama je kriva za te neke stvari, kada sam joj govorio da ne sumnja u mene, ona zvoca meni svaki dan da imam honorar na osnovu nje, ali šta ja da radim, ja njoj prepišem honorar, nakon toga, ona hoće da poništi dogovor zbog naroda, pa onda traži da ga potpišem u tajnosti - tvrdio je Čolić, a onda je ispričao i šta misli o tome što je ispričao o intimnom činu koji je imao sa svojom bivšom devojkom, zbog čega se ona prošle noći šokirana kada je čula.
Bilo mi je glupo, kada sam video njenu reackiju, ali su mi Ivana Šopić i Lepi Mića rekli da to nije ništa strašno.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'