AKTUELNO

Više nema nazad.

Većina zadrugara žestoko je osudila Minu Vrbaški zbog njenog hvalisanja da je ona odgovorna zbog diskvalifikacije Vladimira Tomovića.

Nju je zabolelo to što je shvatila da je i Mensur Ajdarpašić iskoristio prisnost sa njom kako bi takođe ostvario isti cilj, a sada ju je stiglo kajanje i nateralo je da se rasplače.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se požalila Lepom Mići, a on je prema njoj bio surov i naglasio joj da prema Vladimiru nije ispala prijatelj.

Dalila je rekla još na početku da se odmah otkači od osobe koja joj napakosti. A mene je previše ljudi ovde povredilo! Oni mene za sve sada krive, a mene to može samo da ojača! Pokazaću ko je kakav, ja od naroda ne živim! Ovo traje 6 meseci i pokušavam da utuvim sebi to u glavu! Ja u rijalitiju ne znam da budem sama, volim kad nekog učinim srećnim. Ja transparentno kažem sve! Vladimir je stvarno uticao na mene, hvala mu na tome. Kako je otišao, otrgla sam se kontroli - rekla je Mina.
On je bio tu uz tebe, ali si ti želela ljubav! - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam imala plan da nekog izbacim odavde, samo sam u tom trenutku posle svih vređanja i naših svađa pukla. Posle toga, u rehabilitaciji i onda sam mu rekla da neće niko da mi brani sa kim ću da se družim. Znala sam da me Mensur koristi, ali nisam znala da će da čini sve da ga diskvalifikuje! - rekla je Mina.
Ti kao njegov prijatelj to nisi smela da uradiš! - rekao je Lepi Mića.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'