AKTUELNO

Nije više mogla da ćuti.

Zadrugarka Jovana Tomić Matora potonula je nakon čestitke koju je dobila od svoje devojke Sanje Stanković, a u kojoj je navela da joj je zasmetalo njeno navodno flertovanje sa Lunom Đogani.

Sedma sila je upitala Matoru da otkrije šta misli o svemu tome, a ona je otvorila dušu i priznala da ju je Lunin nastup fascinirao i da u potpunosti razume Sanjinu ljutnju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Lunu pod*ebavala zbog Marka, pratioca na Instagramu i tako dalje. Razmišljala sam o tome, smorena sam! Pričala sam sa svima, iskreno, ja sam mnogo ljubomorna i posesivna. Da je Sanja bila ovde i uradila to, napravila bih haos. Ne opravdavam da može do te mere da se naljuti, da mi onako nešto napiše. Istina je, igrala sam. Bila sam raspoložena, gledala sam nastup, bila mi je zanimljiva i da je Džehverovićka bila, tako bih je gledala. Ali, nisam nijednog trenutka flertovala! Isto tako bih reagovala, ali ona zna zbog čega sam ja ovde. Meni jako teško pada sve ovo, borim se sa ma sa sobom, nikakvu povratnu informaciju nemam. Možda hoće da raskine sa mnom, tako mračim sebe. Da, gledala sam nastup, smeškala sam se - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'